Logo MSC Cezar

Klasyfikacja zawodników Polskiego Związku Brydża Sportowego

Logo PZBS

Szukaj PID lub nazwisko zawodnika:

 
 
Cezar Zawodnicy Drużyny Kalendarz i wyniki Rankingi Brydżysta Roku  
Lista zawodników Awansy WGM, WLM, WIM Zawodnicy zagraniczni Sędziowie Szkoleniowcy Odznaczeni Członkowie honorowi  
 
  
 
Mistrz Okręgowy MO
Jan Czerw
Mistrz Okręgowy
Współczynnik WK = 2

Dolnośląski WZBS (DS)

Punkty klasyfikacyjne PKL:593
PID: 15748 (DS)


Zawodnik zmarł w roku 2018.
Miejsca w rankingach PZBS
MPM:  
PM:  
aPKL:  
PKL: 8119

aPKL okręg DS:  
PKL okręg DS: 761
Historia punktów PKL
2002*PKL: 137WK: 1.0
2011PKL: 4 WK: 1.5
2012PKL: +117 WK: 1.5
2013PKL: +219 WK: 2.0
2014PKL: +154 WK: 2.0
2015PKL: +90 WK: 2.0
2016PKL: +1 WK: 2.0
2017PKL: +109 WK: 2.0
2018PKL: +13 WK: 2.0
* punkty i WK zdobyte do roku 2002 włącznie
Informacje dodatkowe
Wstąpił do PZBS w roku 1986
Informacje o przetwarzaniu danych osobowych znajdują się w niniejszym dokumencie
Jeżeli dane są niewłaściwe lub niepełne, skorzystaj z formularza, a Twoje uwagi trafią do właściwego administratora bazy danych
Jeżeli brakuje zdjęcia lub jest niewłaściwe przygotuj zdjęcie w formacie JPG, w rozdzielczości 130x160px lub większej,
i prześlij je do administratora bazy danych w okręgu Dolnośląskim
Sprawdź, kto jest administratorem w okręgu Dolnośląskim

Od 1 stycznia 2011 roku ten profil oglądano już 3659 razy.

 
 

Informacje o przetwarzaniu danych osobowych znajdują się w niniejszym dokumencie.
Problemy w działaniu Systemu MSC Cezar 2.0 prosimy zgłaszać za pomocą formularza uwag.
System do swojego działania wykorzystuje pliki cookies. Więcej informacji tutaj.

Uwaga: Twoja przeglądarka nie obsługuje języka Javascript − jeżeli chcesz w pełni korzystać z systemu MSC Cezar, włącz obsługę Javascript lub skorzystaj z innej przeglądarki.
 
  Strona wygenerowana automatycznie w dniu 2024-12-03 g.18:05:16 (0.4381/28) przez system MSC Cezar v.2.0.44 (VXML Technology). Optymalizowano dla: MS Internet Explorer (pc). open_in_phone  

© 2003-2024 MSC.COM.PL for PZBS. All Rights Reserved Worldwide.