Logo MSC Cezar

Klasyfikacja zawodników Polskiego Związku Brydża Sportowego

Logo PZBS

Szukaj PID lub nazwisko zawodnika:

 
 
Cezar Zawodnicy Drużyny Kalendarz i wyniki Rankingi Brydżysta Roku  
Lista zawodników Awansy WGM, WLM, WIM Zawodnicy zagraniczni Sędziowie Szkoleniowcy Odznaczeni Członkowie honorowi  
 
  
 
Debiutant D
Lucyna Baranowska
Debiutant
Współczynnik WK = 0


Klub
Poznański Klub Brydżowy Singleton


Wielkopolski WZBS (WP)

Punkty klasyfikacyjne PKL:0
PID: 23802 (WP)

Punkty zdobyte w roku  2024

Brak punktów zdobytych w roku 2024.

Miejsca w rankingach PZBS
MPM:  
PM:  
aPKL:  
PKL:  

aPKL okręg WP:  
PKL okręg WP:  

aPKL 2024:  
PKL 2024:  
Historia punktów PKL

brak zdobytych punktów PKL

Informacje dodatkowe
Składka 2024 opłacona (2024-03-03)
Wstąpiła do PZBS w roku 2024
Prenumerata Świata Brydża:
wersja papierowa
Informacje o przetwarzaniu danych osobowych znajdują się w niniejszym dokumencie
Jeżeli dane są niewłaściwe lub niepełne, skorzystaj z formularza, a Twoje uwagi trafią do właściwego administratora bazy danych
Jeżeli brakuje zdjęcia lub jest niewłaściwe przygotuj zdjęcie w formacie JPG, w rozdzielczości 130x160px lub większej,
i prześlij je do administratora bazy danych w okręgu Wielkopolskim
Sprawdź, kto jest administratorem w okręgu Wielkopolskim

Od 1 stycznia 2011 roku ten profil oglądano już 83 razy.

 
 

Informacje o przetwarzaniu danych osobowych znajdują się w niniejszym dokumencie.
Problemy w działaniu Systemu MSC Cezar 2.0 prosimy zgłaszać za pomocą formularza uwag.
System do swojego działania wykorzystuje pliki cookies. Więcej informacji tutaj.

Uwaga: Twoja przeglądarka nie obsługuje języka Javascript − jeżeli chcesz w pełni korzystać z systemu MSC Cezar, włącz obsługę Javascript lub skorzystaj z innej przeglądarki.
 
  Strona wygenerowana automatycznie w dniu 2024-11-10 g.20:44:40 (0.2280/34) przez system MSC Cezar v.2.0.44 (VXML Technology). Optymalizowano dla: MS Internet Explorer (pc). open_in_phone  

© 2003-2024 MSC.COM.PL for PZBS. All Rights Reserved Worldwide.