Logo MSC Cezar

Klasyfikacja zawodników Polskiego Związku Brydża Sportowego

Logo PZBS

Szukaj PID lub nazwisko zawodnika:

 
 
Cezar Zawodnicy Drużyny Kalendarz i wyniki Rankingi Brydżysta Roku  
Lista zawodników Awansy WGM, WLM, WIM Zawodnicy zagraniczni Sędziowie Szkoleniowcy Odznaczeni Członkowie honorowi  
 
  
 
Mistrz Międzynarodowy MM7
Jacek Adam Batóg
Mistrz Międzynarodowy
Współczynnik WK = 7


Drużyna
AZS UNIWERSYTET SZCZECIŃSKI I

Druga Liga
Zachodniopomorski WZBS (ZP)

Punkty klasyfikacyjne PKL:11 818
Punkty arcymistrzowskie aPKL:3 382
PID: 05893 (ZP)



Punkty zdobyte w roku  2025 Łącznie: 204 PKL, w tym 39 aPKL
Lp.DataImpreza / turniejPKL
13.2025-03-08
rozgrywki ogólnopolskieMityng Brydżowy Szczecin 2025 o Puchar Zarządu Morskich Portów Szczecin i Świnoujście - OTP** z okazji dnia kobiet i OTT**
OTP** o Puchar ZMPSiŚ
Szczecin
1
12.2025-02-28
rozgrywki kluboweBridgeSpider - Pajączek
LUTY
4
11.2025-02-28
rozgrywki regionalneRozgrywki Regionalne Luty 2025
Zachodniopomorski WZBS - Szczecin
5
10.2025-02-10
rozgrywki ogólnopolskieKMP na maxy - termin lutowy
KMP - luty
42
9.2025-02-08
rozgrywki ogólnopolskieII OTP** o Puchar Wojta Gminy Kołbaskowo
II OTP** o Puchar Wojta Gminy Kołbaskowo
Przecław
20
8.2025-01-31
rozgrywki ogólnopolskieKadra Open I
Kryterium 1 - grupa 2
Warszawa
1
7.2025-01-31
rozgrywki regionalneRozgrywki Regionalne Styczeń 2025
Zachodniopomorski WZBS - Szczecin
43
6.2025-01-31
rozgrywki kluboweBridgeSpider - Pajączek
STYCZEŃ
35
5.2025-01-31
rozgrywki regionalneRozgrywki Regionalne Styczeń 2025
Zachodniopomorski WZBS - Uniwerek
3
4.2025-01-27
rozgrywki ogólnopolskieKMP na IMP - termin styczniowy
KMP-IMP - styczeń
16
3.2025-01-26
rozgrywki ogólnopolskieOTP* WOŚP
Turniej na rzecz WOŚP na Uniwersytecie Szczecińskim
Szczecin
50% x 3
2.2025-01-18
rozgrywki ogólnopolskieOTP** Turniej Otwarcia
OTP** Turniej Otwarcia
Szczecin
15
1.2025-01-13
rozgrywki ogólnopolskieKMP na maxy - termin styczniowy
KMP - styczeń
16
Miejsca w rankingach PZBS
MPM:  
PM:  
aPKL: 591
PKL: 1217

aPKL okręg ZP: 17
PKL okręg ZP: 57

aPKL 2025: 504
PKL 2025: 639
Historia punktów PKL
2002*PKL: 1344WK: 2.5
2003PKL: +140 WK: 2.5
2004PKL: +318 WK: 4.0
2005PKL: +274 WK: 4.0
2006PKL: +201 WK: 4.0
2007PKL: +306 WK: 4.0
2008PKL: +297 WK: 4.0
2009PKL: +644 WK: 4.0
2010PKL: +452 WK: 4.0
2011PKL: +493 WK: 4.0
2012PKL: +369 WK: 4.0
2013PKL: +759 WK: 4.0
2014PKL: +1300 WK: 5.0
2015PKL: +1054 WK: 7.0
2016PKL: +916 WK: 7.0
2017PKL: +881 WK: 7.0
2018PKL: +710 WK: 7.0
2019PKL: +827 WK: 7.0
2020PKL: +645 WK: 7.0
2021PKL: +681 WK: 7.0
2022PKL: +1258 WK: 7.0
2023PKL: +1543 WK: 7.0
2024PKL: +2257 WK: 7.0
2025PKL: +204 WK: 7.0
* punkty i WK zdobyte do roku 2002 włącznie
Informacje dodatkowe
Klasa sportowa pierwsza
Składka 2025 opłacona (2024-09-20)
Srebrna Odznaka PZBS (2014)
Instruktor II. Klasy (licencja nr 438/ib/2023)
Wstąpił do PZBS w roku 1988
Prenumerata Świata Brydża:
wersja papierowa
Informacje o przetwarzaniu danych osobowych znajdują się w niniejszym dokumencie
Jeżeli dane są niewłaściwe lub niepełne, skorzystaj z formularza, a Twoje uwagi trafią do właściwego administratora bazy danych
Jeżeli brakuje zdjęcia lub jest niewłaściwe przygotuj zdjęcie w formacie JPG, w rozdzielczości 130x160px lub większej,
i prześlij je do administratora bazy danych w okręgu Zachodniopomorskim
Sprawdź, kto jest administratorem w okręgu Zachodniopomorskim

Od 1 stycznia 2011 roku ten profil oglądano już 22750 razy.

 
 

Informacje o przetwarzaniu danych osobowych znajdują się w niniejszym dokumencie.
Problemy w działaniu Systemu MSC Cezar 2.0 prosimy zgłaszać za pomocą formularza uwag.
System do swojego działania wykorzystuje pliki cookies. Więcej informacji tutaj.

Uwaga: Twoja przeglądarka nie obsługuje języka Javascript − jeżeli chcesz w pełni korzystać z systemu MSC Cezar, włącz obsługę Javascript lub skorzystaj z innej przeglądarki.
 
  Strona wygenerowana automatycznie w dniu 2025-03-31 g.22:40:29 (0.9766/20) przez system MSC Cezar v.2.0.44 (VXML Technology). Optymalizowano dla: MS Internet Explorer (pc). open_in_phone  

© 2003-2025 MSC.COM.PL for PZBS. All Rights Reserved Worldwide.