Logo MSC Cezar

Klasyfikacja zawodników Polskiego Związku Brydża Sportowego

Logo PZBS

Szukaj PID lub nazwisko zawodnika:

 
 
Cezar Zawodnicy Drużyny Kalendarz i wyniki Rankingi Brydżysta Roku  
Lista zawodników Awansy WGM, WLM, WIM Zawodnicy zagraniczni Sędziowie Szkoleniowcy Odznaczeni Członkowie honorowi  
 
  
 
Kandydat K
Michał Wiśniewski
Kandydat
Współczynnik WK = 0.5

Lubelski WZBS (LU)

Punkty klasyfikacyjne PKL:13
PID: 08040 (LU)


Bieżąca składka PZBS nie została opłacona.
Punkty zdobyte w roku  2024

Brak punktów zdobytych w roku 2024.

Miejsca w rankingach PZBS
MPM:  
PM:  
aPKL:  
PKL: 14136

aPKL okręg LU:  
PKL okręg LU: 443

aPKL 2024:  
PKL 2024:  
Historia punktów PKL
2002*PKL: 13WK: 0.0
2003PKL: +50 WK: 0.5
2005PKL: 30 WK: 0.5
* punkty i WK zdobyte do roku 2002 włącznie
Informacje dodatkowe
Ostatnia opłacona składka: 2003
Wstąpił do PZBS w roku 2002 (?)
Informacje o przetwarzaniu danych osobowych znajdują się w niniejszym dokumencie
Jeżeli dane są niewłaściwe lub niepełne, skorzystaj z formularza, a Twoje uwagi trafią do właściwego administratora bazy danych
Jeżeli brakuje zdjęcia lub jest niewłaściwe przygotuj zdjęcie w formacie JPG, w rozdzielczości 130x160px lub większej,
i prześlij je do administratora bazy danych w okręgu Lubelskim
Sprawdź, kto jest administratorem w okręgu Lubelskim

Od 1 stycznia 2011 roku ten profil oglądano już 825 razy.

 
 

Informacje o przetwarzaniu danych osobowych znajdują się w niniejszym dokumencie.
Problemy w działaniu Systemu MSC Cezar 2.0 prosimy zgłaszać za pomocą formularza uwag.
System do swojego działania wykorzystuje pliki cookies. Więcej informacji tutaj.

Uwaga: Twoja przeglądarka nie obsługuje języka Javascript − jeżeli chcesz w pełni korzystać z systemu MSC Cezar, włącz obsługę Javascript lub skorzystaj z innej przeglądarki.
 
  Strona wygenerowana automatycznie w dniu 2024-10-31 g.13:15:03 (2.6277/36) przez system MSC Cezar v.2.0.44 (VXML Technology). Optymalizowano dla: MS Internet Explorer (pc). open_in_phone  

© 2003-2024 MSC.COM.PL for PZBS. All Rights Reserved Worldwide.