Logo MSC Cezar

Klasyfikacja zawodników Polskiego Związku Brydża Sportowego

Logo PZBS

Szukaj PID lub nazwisko zawodnika:

 
 
Cezar Zawodnicy Drużyny Kalendarz i wyniki Rankingi Brydżysta Roku  
Lista zawodników Awansy WGM, WLM, WIM Zawodnicy zagraniczni Sędziowie Szkoleniowcy Odznaczeni Członkowie honorowi  
 
  
 
Mistrz Klubowy M
Adam Bekasiewicz
Mistrz Klubowy
Współczynnik WK = 1.5

Mazowiecki WZBS (MA)

Punkty klasyfikacyjne PKL:200
PID: 09625 (MA)


Bieżąca składka PZBS nie została opłacona.
Punkty zdobyte w roku  2018

Brak punktów zdobytych w roku 2018.

Miejsca w rankingach PZBS
MPM:  
PM:  
aPKL:  
PKL: 8931

aPKL okręg MA:  
PKL okręg MA: 1402

aPKL 2018:  
PKL 2018:  
Historia punktów PKL
2004PKL: +141 WK: 0.5
2005PKL: +137 WK: 1.0
2006PKL: +42 WK: 1.0
2009PKL: 5 WK: 1.0
 
Informacje dodatkowe
Ostatnia opłacona składka: 2006
Wstąpił do PZBS w roku 2004
Informacje o przetwarzaniu danych osobowych znajdują się w niniejszym dokumencie
Jeżeli dane są niewłaściwe lub niepełne, skorzystaj z formularza, a Twoje uwagi trafią do właściwego administratora bazy danych
Jeżeli brakuje zdjęcia lub jest niewłaściwe przygotuj zdjęcie w formacie JPG, w rozdzielczości 130x160px lub większej,
i prześlij je do administratora bazy danych w okręgu Mazowieckim
Sprawdź, kto jest administratorem w okręgu Mazowieckim

Od 1 stycznia 2011 roku ten profil oglądano już 1322 razy.

 
 

Informacje o przetwarzaniu danych osobowych znajdują się w niniejszym dokumencie.
Problemy w działaniu Systemu MSC Cezar 2.0 prosimy zgłaszać za pomocą formularza uwag.
System do swojego działania wykorzystuje pliki cookies. Więcej informacji tutaj.

Uwaga: Twoja przeglądarka nie obsługuje języka Javascript − jeżeli chcesz w pełni korzystać z systemu MSC Cezar, włącz obsługę Javascript lub skorzystaj z innej przeglądarki.
 
  Strona wygenerowana automatycznie w dniu 2018-11-21 g.03:26:30 (0.3439/28) przez system MSC Cezar v.2.0.32 (VXML Technology). Optymalizowano dla: MS Internet Explorer (pc). 

© 2003-2018 MSC.COM.PL for PZBS. All Rights Reserved Worldwide.