Logo MSC Cezar

Klasyfikacja zawodników Polskiego Związku Brydża Sportowego

Logo PZBS

Szukaj PID lub nazwisko zawodnika:

 
 
Cezar Zawodnicy Drużyny Kalendarz i wyniki Rankingi Brydżysta Roku  
Lista zawodników Awansy WGM, WLM, WIM Zawodnicy zagraniczni Sędziowie Szkoleniowcy Odznaczeni Członkowie honorowi  
 
  
 
Mistrz Wojewódzki MW
  Piotr Ciszak
Mistrz Wojewódzki
Współczynnik WK = 2.5
Łódzki WZBS (LD)
PID: 18699 (LD)


Australia


klasy sportowe
normy klas sportowych
profil zawodnika

Lista klas sportowych
przyznanych w karierze zawodnika

lp. data uzyskania klasa sportowa podstawa nadania termin ważności
5.2023-12-31Klasa druga Przeliczenie punktów klasyfikacyjnych (PKL) zdobytych w roku 2023
(norma dla tytułu Mistrz Okręgowy wynosiła 600 PKL, zawodnik zdobył 767 PKL)
2024-12-31
4.2019-12-31Klasa trzecia Przeliczenie punktów klasyfikacyjnych (PKL) zdobytych w roku 2019
(norma dla tytułu Mistrz Klubowy wynosiła 300 PKL, zawodnik zdobył 334 PKL)
2020-12-31
3.2019-07-02Klasa trzecia
62. Kongres "Sława"
OTP* - 7 Kongresowy TP
C4380
2020-12-31
2.2018-12-31Klasa trzecia Przeliczenie punktów klasyfikacyjnych (PKL) zdobytych w roku 2018
(norma dla tytułu Adept wynosiła 250 PKL, zawodnik zdobył 357 PKL)
2019-12-31
1.2017-12-31Klasa trzecia Przeliczenie punktów klasyfikacyjnych (PKL) zdobytych w roku 2017
(norma dla tytułu Debiutant wynosiła 250 PKL, zawodnik zdobył 319 PKL)
2018-12-31
 
 

Informacje o przetwarzaniu danych osobowych znajdują się w niniejszym dokumencie.
Problemy w działaniu Systemu MSC Cezar 2.0 prosimy zgłaszać za pomocą formularza uwag.
System do swojego działania wykorzystuje pliki cookies. Więcej informacji tutaj.

Uwaga: Twoja przeglądarka nie obsługuje języka Javascript − jeżeli chcesz w pełni korzystać z systemu MSC Cezar, włącz obsługę Javascript lub skorzystaj z innej przeglądarki.
 
  Strona wygenerowana automatycznie w dniu 2024-03-29 g.16:21:40 (1.6150/6) przez system MSC Cezar v.2.0.42 (VXML Technology). Optymalizowano dla: MS Internet Explorer (pc). 

© 2003-2024 MSC.COM.PL for PZBS. All Rights Reserved Worldwide.