Logo MSC Cezar

Klasyfikacja zawodników Polskiego Związku Brydża Sportowego

Logo PZBS

Szukaj PID lub nazwisko zawodnika:

 
 
Cezar Zawodnicy Drużyny Kalendarz i wyniki Rankingi Brydżysta Roku  
Ekstraklasa I Liga II Liga III Liga Pozostałe szczeble DMP Kluby Archiwum Sezon 2024/2025
 
  
 

Drużyna KBS Kolejarz I Wrocław
Trzecia Liga, Dolnośląski WZBS, sezon 2022/2023
DZBS

Lista zawodników drużyny Lista
lp. PID funkcja imię i nazwisko WZBS WK TK PKL składka
2023
1.01458kapitanWojciech Lubas  DS5MK3140tak
2.08170 Marian Ganicz DS3MR1401tak
3.01336 Leszek Haber  DS5MK1622tak
4.01436 Stanisław Kulpaczyński DS5MK2689tak
5.18068 Teresa Lubas DS2MO605tak
6.09592 Waldemar Majewski DS4MK2966tak
7.21015 Henryk Marciniak DS1.5M93tak
8.01484 Dariusz Marczak  DS5MK3671tak
9.19074 Marian Matusewicz  DS1.5M108tak
10.01511 Robert MroczekDS4MK1833tak
11.01532 Henryk Nowiński DS4MK2310tak
12.01554 Janusz Pawlicki DS7MM2593tak
13.21062 Tomasz PawlikDS1.5M81tak
14.08208 Antoni Pażucha DS2.5MW409tak
15.10477 Elżbieta PrzelickaDS2MO378tak
16.22574 Wojciech Sadowski DS2.5MW696tak
17.01645 Bogdan Sokół DS5MK592tak
18.01747 Zdzisław Wójcik DS11MM7192tak
19.13122  Sławomir Zagórski  DS3MR1062tak
Jeżeli dane są niewłaściwe lub niepełne, skorzystaj z formularza, a Twoje uwagi trafią do właściwego administratora bazy danych
Sprawdź, kto jest administratorem w okręgu Dolnośląskim
 
 

Informacje o przetwarzaniu danych osobowych znajdują się w niniejszym dokumencie.
Problemy w działaniu Systemu MSC Cezar 2.0 prosimy zgłaszać za pomocą formularza uwag.
System do swojego działania wykorzystuje pliki cookies. Więcej informacji tutaj.

Uwaga: Twoja przeglądarka nie obsługuje języka Javascript − jeżeli chcesz w pełni korzystać z systemu MSC Cezar, włącz obsługę Javascript lub skorzystaj z innej przeglądarki.
 
  Strona wygenerowana automatycznie w dniu 2024-11-22 g.14:56:27 (2.2869/8) przez system MSC Cezar v.2.0.44 (VXML Technology). Optymalizowano dla: MS Internet Explorer (pc). 

© 2003-2024 MSC.COM.PL for PZBS. All Rights Reserved Worldwide.