Logo MSC Cezar

Klasyfikacja zawodników Polskiego Związku Brydża Sportowego

Logo PZBS

Szukaj PID lub nazwisko zawodnika:

 
 
Cezar Zawodnicy Drużyny Kalendarz i wyniki Rankingi Brydżysta Roku  
Imprezy bieżące Cykle rozgrywek Turnieje regionalne Imprezy PM/MPM 2022 2023 2024 Archiwum Rok 2024
 
  
 
C3860/21915 zbitka

szczegóły imprezy

Drużynowe Mistrzostwa Polski - sezon 2017/2018
WM III Liga Finał
miejsca 1-2
niedziela, 29 kwietnia 2018r.

Wyniki oficjalne − zbitka Lista
lp. PID imię i nazwisko WZBS WK PKL drużyna
1.04350Jarosław ŁosiakWM11300PISA Pisz
2.04435Jan RomotWM11300PISA Pisz
3.06186Sławomir GrędzińskiWM7260MKS III Przasnysz
4.04187Tadeusz BanachWM5300PISA Pisz
5.08271Adam KarczmarzWM5260MKS III Przasnysz
6.06215Piotr MarudzińskiWM5208MKS III Przasnysz
7.12303Przemysław ZyśkWM4300PISA Pisz
8.13920Wojciech AdamkiewiczWM4234MKS III Przasnysz
9.04484Krzysztof TargońskiWM4120PISA Pisz
10.04182Wiktor AugoffWM3120PISA Pisz
11.16440Stanisław CzarzastyWM2.5260MKS III Przasnysz
12.16439Jerzy PlichtowiczWM2.5260MKS III Przasnysz
13.11900Dawid KołodziejskiWM1.5247MKS III Przasnysz
14.11899Dominik GłowackiWM1.578MKS III Przasnysz

Łącznie 3247 punktów PKL.

Jeżeli dane są niewłaściwe lub niepełne, skorzystaj z formularza, aby przekazać swoje uwagi autorowi wyników i komisji weryfikującej

więcej informacji o wynikach na stronie:
http://www.mm.pl/~mikolajzelku/

 
 

Informacje o przetwarzaniu danych osobowych znajdują się w niniejszym dokumencie.
Problemy w działaniu Systemu MSC Cezar 2.0 prosimy zgłaszać za pomocą formularza uwag.
System do swojego działania wykorzystuje pliki cookies. Więcej informacji tutaj.

Uwaga: Twoja przeglądarka nie obsługuje języka Javascript − jeżeli chcesz w pełni korzystać z systemu MSC Cezar, włącz obsługę Javascript lub skorzystaj z innej przeglądarki.
 
  Strona wygenerowana automatycznie w dniu 2024-04-27 g.20:09:31 (0.1789/24) przez system MSC Cezar v.2.0.42 (VXML Technology). Optymalizowano dla: MS Internet Explorer (pc). 

© 2003-2024 MSC.COM.PL for PZBS. All Rights Reserved Worldwide.