Logo MSC Cezar

Klasyfikacja zawodników Polskiego Związku Brydża Sportowego

Logo PZBS

Szukaj PID lub nazwisko zawodnika:

 
 
Cezar Zawodnicy Drużyny Kalendarz i wyniki Rankingi Brydżysta Roku  
Imprezy bieżące Cykle rozgrywek Turnieje regionalne Imprezy PM/MPM 2022 2023 2024 Archiwum Rok 2012
 
  
 
C3141/16574 zbitka
punkty aPKL (100%)

szczegóły imprezy

7. Otwarte Mistrzostwa Europy
7th European Open Championships
pary mikstowe
sobota, 11 lipca 2015r.

Wyniki oficjalne − zbitka Lista
lp. PID imię i nazwisko WZBS WK aPKL
1.06658Jacek KalitaKP24260
2.06805Dariusz MorawskiLB556
3.01223Cathy BałdyszMA17232
4.07777Ewa BanaszkiewiczMA1328
5.07782Piotr ButrynMA13480
6.13140Andriej GromowMA24570
7.10217Urszula KędzierskaMA556
8.10793Natalia SakowskaMA13480
9.06909Anna SarniakMA18135
10.09643Tomasz SielickiMA4135
11.07792Ewa HarasimowiczMP1544
12.15621Tomasz GotardPM1910
13.04109Łukasz BredeSL1728
14.04108Przemysław JaniszewskiSL2144
15.10054Andrzej JaszczakSL13232
16.04212Mirosław CichockiWM1945
17.04271Danuta HochekerWM1345
18.14885Marcin DobrowolskiWP322
19.09138Danuta KazmuchaWP1312
20.06706Apolinary KowalskiWP249
21.08549Anna MaduziaWP2.522
22.06795Ewa MiszewskaWP189
23.05374Cezary SerekWP1212

Łącznie 2966 punktów aPKL.

Jeżeli dane są niewłaściwe lub niepełne, skorzystaj z formularza, aby przekazać swoje uwagi autorowi wyników i komisji weryfikującej
 
 

Informacje o przetwarzaniu danych osobowych znajdują się w niniejszym dokumencie.
Problemy w działaniu Systemu MSC Cezar 2.0 prosimy zgłaszać za pomocą formularza uwag.
System do swojego działania wykorzystuje pliki cookies. Więcej informacji tutaj.

Uwaga: Twoja przeglądarka nie obsługuje języka Javascript − jeżeli chcesz w pełni korzystać z systemu MSC Cezar, włącz obsługę Javascript lub skorzystaj z innej przeglądarki.
 
  Strona wygenerowana automatycznie w dniu 2024-05-18 g.18:52:57 (0.1344/33) przez system MSC Cezar v.2.0.42 (VXML Technology). Optymalizowano dla: MS Internet Explorer (pc). 

© 2003-2024 MSC.COM.PL for PZBS. All Rights Reserved Worldwide.