Logo MSC Cezar

Klasyfikacja zawodników Polskiego Związku Brydża Sportowego

Logo PZBS

Szukaj PID lub nazwisko zawodnika:

 
 
Cezar Zawodnicy Drużyny Kalendarz i wyniki Rankingi Brydżysta Roku  
Imprezy bieżące Cykle rozgrywek Turnieje regionalne Imprezy PM/MPM 2022 2023 2024 Archiwum Rok 2012
 
  
 
C3141/16574 zbitka
punkty aPKL (100%)

szczegóły imprezy

7. Otwarte Mistrzostwa Europy
7th European Open Championships
pary mikstowe
sobota, 11 lipca 2015r.

Wyniki oficjalne − zbitka Lista
lp. PID imię i nazwisko WZBS WK aPKL
1.13140Andriej GromowMA24570
2.07782Piotr ButrynMA13480
3.10793Natalia SakowskaMA13480
4.06658Jacek KalitaKP24260
5.01223Cathy BałdyszMA17232
6.10054Andrzej JaszczakSL13232
7.06909Anna SarniakMA18135
8.09643Tomasz SielickiMA4135
9.10217Urszula KędzierskaMA556
10.06805Dariusz MorawskiLB556
11.04212Mirosław CichockiWM1945
12.04271Danuta HochekerWM1345
13.07792Ewa HarasimowiczMP1544
14.04108Przemysław JaniszewskiSL2144
15.07777Ewa BanaszkiewiczMA1328
16.04109Łukasz BredeSL1728
17.14885Marcin DobrowolskiWP322
18.08549Anna MaduziaWP2.522
19.09138Danuta KazmuchaWP1312
20.05374Cezary SerekWP1212
21.15621Tomasz GotardPM1910
22.06706Apolinary KowalskiWP249
23.06795Ewa MiszewskaWP189

Łącznie 2966 punktów aPKL.

Jeżeli dane są niewłaściwe lub niepełne, skorzystaj z formularza, aby przekazać swoje uwagi autorowi wyników i komisji weryfikującej
 
 

Informacje o przetwarzaniu danych osobowych znajdują się w niniejszym dokumencie.
Problemy w działaniu Systemu MSC Cezar 2.0 prosimy zgłaszać za pomocą formularza uwag.
System do swojego działania wykorzystuje pliki cookies. Więcej informacji tutaj.

Uwaga: Twoja przeglądarka nie obsługuje języka Javascript − jeżeli chcesz w pełni korzystać z systemu MSC Cezar, włącz obsługę Javascript lub skorzystaj z innej przeglądarki.
 
  Strona wygenerowana automatycznie w dniu 2024-05-18 g.17:51:28 (0.1326/33) przez system MSC Cezar v.2.0.42 (VXML Technology). Optymalizowano dla: MS Internet Explorer (pc). 

© 2003-2024 MSC.COM.PL for PZBS. All Rights Reserved Worldwide.