Logo MSC Cezar

Klasyfikacja zawodników Polskiego Związku Brydża Sportowego

Logo PZBS

Szukaj PID lub nazwisko zawodnika:

 
 
Cezar Zawodnicy Drużyny Kalendarz i wyniki Rankingi Brydżysta Roku  
Imprezy bieżące Cykle rozgrywek Turnieje regionalne Imprezy PM/MPM 2022 2023 2024 Archiwum Rok 2024
 
  
 
C1653/7949 punktacja PM

szczegóły imprezy

Mistrzostwa Polski Par
Punktacja łączna PM

Wyniki oficjalne − punktacja PM Lista
lp. PID imię i nazwisko kategoria lokata PM
1.01318Stanisław Gołębiowski  Open1.3
2.01539Wojciech Olański   Open1.3
3.08979Krzysztof Jassem  Open2.2
4.00668 Henryk Wolny   Open2.2
5.05718 Jerzy Michałek  Open3.1
6.06887 Jacek Romański   Open3.1
7.12145Joanna Raczyńska-Neve-Żochowska Kobiety1.1
8.05804Jolanta Sendacka Kobiety1.1
9.07792Ewa Harasimowicz Kobiety2.0.5
10.11171Mirosława Międzychodzka Kobiety2.0.5
11.06706Apolinary Kowalski   Miksty1.1
12.11171Mirosława Międzychodzka Miksty1.1
13.04271Danuta Hocheker Miksty2.0.5
14.00634 Maurycy Rustecki  Miksty2.0.5
15.10095Paweł Miechowicz Juniorzy1. 
16.02090Tomasz Nowakowski Juniorzy1. 
17.00518 Tadeusz Cichocki Seniorzy1.1
18.06797 Andrzej Miszewski   Seniorzy1.1
19.00533 Adam Dudziński Seniorzy2.0.5
20.09280 Janusz Nowak   Seniorzy2.0.5

Łącznie: 21 PM

Jeżeli dane są niewłaściwe lub niepełne, skorzystaj z formularza, aby przekazać swoje uwagi autorowi wyników i komisji weryfikującej
 
 

Informacje o przetwarzaniu danych osobowych znajdują się w niniejszym dokumencie.
Problemy w działaniu Systemu MSC Cezar 2.0 prosimy zgłaszać za pomocą formularza uwag.
System do swojego działania wykorzystuje pliki cookies. Więcej informacji tutaj.

Uwaga: Twoja przeglądarka nie obsługuje języka Javascript − jeżeli chcesz w pełni korzystać z systemu MSC Cezar, włącz obsługę Javascript lub skorzystaj z innej przeglądarki.
 
  Strona wygenerowana automatycznie w dniu 2024-03-29 g.10:32:17 (0.1041/8) przez system MSC Cezar v.2.0.42 (VXML Technology). Optymalizowano dla: MS Internet Explorer (pc). 

© 2003-2024 MSC.COM.PL for PZBS. All Rights Reserved Worldwide.