Logo MSC Cezar

Klasyfikacja zawodników Polskiego Związku Brydża Sportowego

Logo PZBS

Szukaj PID lub nazwisko zawodnika:

 
 
Cezar Zawodnicy Drużyny Kalendarz i wyniki Rankingi Brydżysta Roku  
Lista zawodników Awansy WGM, WLM, WIM Zawodnicy zagraniczni Sędziowie Szkoleniowcy Odznaczeni Członkowie honorowi  
 
  
 
Arcymistrz Międzynarodowy AM18
  Andrzej Tadeusz
Jeleniewski

Arcymistrz Międzynarodowy
Współczynnik WK = 18
Podkarpacki WZBS (PK)
PID: 02013 (PK)

profil zawodnika

Lista Krajowych Punktów Mistrzowskich (PM)
i Międzynarodowych Punktów Mistrzowskich (MPM)
zdobytych w całej karierze sportowej

lp. rok nazwa imprezy kategoria lokata PM MPM
8.2024
Mistrzostwa Polski Par Seniorów
Punktacja łączna PM
C6300
Seniorzy1.0.5 
7.2022
OTP*** BUDIMEX Grand Prix Polski Par 2022 (12)
Punktacja łączna PM
C5924
Open1.0.25 
6.2022
OTT*** Grand Prix Polski Teamów 2022 (9)
Punktacja łączna PM
C5687
Open1.0.25 
5.2019
OTT*** 8. Mistrzostwa Polski Teamów BaM, GPPT 2018/19 (13)
Punktacja łączna PM
C4407
Open2.1 
4.2016
26. Międzynarodowe Mistrzostwa Polski Par Seniorów
Punktacja łączna PM
C3489
Seniorzy1.0.5 
3.2014
OTI**** BUDIMEX Finał 15. GPPar
Punktacja łączna PM
C2861
Open1.2 
2.1991
Mistrzostwa Europy Par
European Pairs Championships

Punktacja łączna MPM
C1724
Open7.  
1.1989
Mistrzostwa Polski Teamów - Impy
Punktacja łączna PM
C1828
Open2.1 
Łącznie: 5.5  
 
 

Informacje o przetwarzaniu danych osobowych znajdują się w niniejszym dokumencie.
Problemy w działaniu Systemu MSC Cezar 2.0 prosimy zgłaszać za pomocą formularza uwag.
System do swojego działania wykorzystuje pliki cookies. Więcej informacji tutaj.

Uwaga: Twoja przeglądarka nie obsługuje języka Javascript − jeżeli chcesz w pełni korzystać z systemu MSC Cezar, włącz obsługę Javascript lub skorzystaj z innej przeglądarki.
 
  Strona wygenerowana automatycznie w dniu 2024-11-21 g.18:26:26 (0.1251/6) przez system MSC Cezar v.2.0.44 (VXML Technology). Optymalizowano dla: MS Internet Explorer (pc). 

© 2003-2024 MSC.COM.PL for PZBS. All Rights Reserved Worldwide.