Logo MSC Cezar

Klasyfikacja zawodników Polskiego Związku Brydża Sportowego

Logo PZBS

Szukaj PID lub nazwisko zawodnika:

 
 
Cezar Zawodnicy Drużyny Kalendarz i wyniki Rankingi Brydżysta Roku  
Lista zawodników Awansy WGM, WLM, WIM Zawodnicy zagraniczni Sędziowie Szkoleniowcy Odznaczeni Członkowie honorowi  
 
  
 
Arcymistrz A12
  Edward Warząchowski
Arcymistrz
Współczynnik WK = 12
Małopolski WZBS (MP)
PID: 02833 (MP)

klasy sportowe
normy klas sportowych
profil zawodnika

Lista klas sportowych
przyznanych w karierze zawodnika

lp. data uzyskania klasa sportowa podstawa nadania termin ważności
6.2020-06-30Klasa pierwsza
Drużynowe Mistrzostwa Polski - sezon 2019/2020
II liga, grupa SE
C4793
2021-12-31
5.2015-12-31Klasa druga Przeliczenie punktów klasyfikacyjnych (PKL) zdobytych w roku 2015
(norma dla tytułu Arcymistrz wynosiła 2000 PKL, zawodnik zdobył 2111 PKL)
2016-12-31
4.2012-12-31Klasa druga Przeliczenie punktów klasyfikacyjnych (PKL) zdobytych w roku 2012
(norma dla tytułu Arcymistrz wynosiła 2000 PKL, zawodnik zdobył 2036 PKL)
2013-12-31
3.2012-03-10Klasa trzecia
OTP** IV. Charytatywny Turniej "O Uśmiech Patryka"
Turniej Par
C2226
2013-12-31
2.2011-02-26Klasa trzecia
OTP** III. Charytatywny Turniej "O Uśmiech Patryka"
III Charytatywny Turniej Brydża Sportowego �O UŚMIECH PATRYKA�
C2112
2012-12-31
1.2010-03-14Klasa pierwsza
DMP 2009/2010 - II Liga
grupa SE
C1519
2011-12-31
 
 

Informacje o przetwarzaniu danych osobowych znajdują się w niniejszym dokumencie.
Problemy w działaniu Systemu MSC Cezar 2.0 prosimy zgłaszać za pomocą formularza uwag.
System do swojego działania wykorzystuje pliki cookies. Więcej informacji tutaj.

Uwaga: Twoja przeglądarka nie obsługuje języka Javascript − jeżeli chcesz w pełni korzystać z systemu MSC Cezar, włącz obsługę Javascript lub skorzystaj z innej przeglądarki.
 
  Strona wygenerowana automatycznie w dniu 2024-11-21 g.18:39:49 (0.1180/6) przez system MSC Cezar v.2.0.44 (VXML Technology). Optymalizowano dla: MS Internet Explorer (pc). 

© 2003-2024 MSC.COM.PL for PZBS. All Rights Reserved Worldwide.