Logo MSC Cezar

Klasyfikacja zawodników Polskiego Związku Brydża Sportowego

Logo PZBS

Szukaj PID lub nazwisko zawodnika:

 
 
Cezar Zawodnicy Drużyny Kalendarz i wyniki Rankingi Brydżysta Roku  
Lista zawodników Awansy WGM, WLM, WIM Zawodnicy zagraniczni Sędziowie Szkoleniowcy Odznaczeni Członkowie honorowi  
 
  
 
Mistrz Klubowy M
Wojciech Król
Mistrz Klubowy
Współczynnik WK = 1.5

Mazowiecki WZBS (MA)

Punkty klasyfikacyjne PKL:248
PID: 11210 (MA)


Bieżąca składka PZBS nie została opłacona.
Punkty zdobyte w roku  2024

Brak punktów zdobytych w roku 2024.

Miejsca w rankingach PZBS
MPM:  
PM:  
aPKL:  
PKL: 9931

aPKL okręg MA:  
PKL okręg MA: 1725

aPKL 2024:  
PKL 2024:  
Historia punktów PKL
2002*PKL: 123WK: 1.0
2005PKL: +45 WK: 1.0
* punkty i WK zdobyte do roku 2002 włącznie
Informacje dodatkowe
Ostatnia opłacona składka: 2005
Wstąpił do PZBS w roku 2002 (?)
Informacje o przetwarzaniu danych osobowych znajdują się w niniejszym dokumencie
Jeżeli dane są niewłaściwe lub niepełne, skorzystaj z formularza, a Twoje uwagi trafią do właściwego administratora bazy danych
Jeżeli brakuje zdjęcia lub jest niewłaściwe przygotuj zdjęcie w formacie JPG, w rozdzielczości 130x160px lub większej,
i prześlij je do administratora bazy danych w okręgu Mazowieckim
Sprawdź, kto jest administratorem w okręgu Mazowieckim

Od 1 stycznia 2011 roku ten profil oglądano już 481 razy.

 
 

Informacje o przetwarzaniu danych osobowych znajdują się w niniejszym dokumencie.
Problemy w działaniu Systemu MSC Cezar 2.0 prosimy zgłaszać za pomocą formularza uwag.
System do swojego działania wykorzystuje pliki cookies. Więcej informacji tutaj.

Uwaga: Twoja przeglądarka nie obsługuje języka Javascript − jeżeli chcesz w pełni korzystać z systemu MSC Cezar, włącz obsługę Javascript lub skorzystaj z innej przeglądarki.
 
  Strona wygenerowana automatycznie w dniu 2024-11-05 g.06:41:35 (0.4701/36) przez system MSC Cezar v.2.0.44 (VXML Technology). Optymalizowano dla: MS Internet Explorer (pc). open_in_phone  

© 2003-2024 MSC.COM.PL for PZBS. All Rights Reserved Worldwide.