Logo MSC Cezar

Klasyfikacja zawodników Polskiego Związku Brydża Sportowego

Logo PZBS

Szukaj PID lub nazwisko zawodnika:

 
 
Cezar Zawodnicy Drużyny Kalendarz i wyniki Rankingi Brydżysta Roku  
Lista zawodników Awansy WGM, WLM, WIM Zawodnicy zagraniczni Sędziowie Szkoleniowcy Odznaczeni Członkowie honorowi  
 
  
 
Mistrz Okręgowy MO
Ryszard Grzybowski
Mistrz Okręgowy
Współczynnik WK = 2

Wielkopolski WZBS (WP)

Punkty klasyfikacyjne PKL:278
PID: 11498 (WP)


Zawodnik zmarł w roku 2016.
Miejsca w rankingach PZBS
MPM:  
PM:  
aPKL:  
PKL: 7629

aPKL okręg WP:  
PKL okręg WP: 688
Historia punktów PKL
2005PKL: 42 WK: 0.0
2006PKL: +83 WK: 0.5
2007PKL: 4 WK: 0.5
2008PKL: 8 WK: 0.5
2009PKL: +117 WK: 1.0
2010PKL: +128 WK: 1.5
2011PKL: +212 WK: 1.5
2012PKL: +172 WK: 2.0
2013PKL: +127 WK: 2.0
2014PKL: 11 WK: 2.0
2015PKL: 66 WK: 2.0
 
Informacje dodatkowe
Wstąpił do PZBS w roku 2006
Informacje o przetwarzaniu danych osobowych znajdują się w niniejszym dokumencie
Jeżeli dane są niewłaściwe lub niepełne, skorzystaj z formularza, a Twoje uwagi trafią do właściwego administratora bazy danych
Jeżeli brakuje zdjęcia lub jest niewłaściwe przygotuj zdjęcie w formacie JPG, w rozdzielczości 130x160px lub większej,
i prześlij je do administratora bazy danych w okręgu Wielkopolskim
Sprawdź, kto jest administratorem w okręgu Wielkopolskim

Od 1 stycznia 2011 roku ten profil oglądano już 2841 razy.

 
 

Informacje o przetwarzaniu danych osobowych znajdują się w niniejszym dokumencie.
Problemy w działaniu Systemu MSC Cezar 2.0 prosimy zgłaszać za pomocą formularza uwag.
System do swojego działania wykorzystuje pliki cookies. Więcej informacji tutaj.

Uwaga: Twoja przeglądarka nie obsługuje języka Javascript − jeżeli chcesz w pełni korzystać z systemu MSC Cezar, włącz obsługę Javascript lub skorzystaj z innej przeglądarki.
 
  Strona wygenerowana automatycznie w dniu 2018-11-18 g.06:35:56 (0.2930/23) przez system MSC Cezar v.2.0.32 (VXML Technology). Optymalizowano dla: MS Internet Explorer (pc). 

© 2003-2018 MSC.COM.PL for PZBS. All Rights Reserved Worldwide.