Logo MSC Cezar

Klasyfikacja zawodników Polskiego Związku Brydża Sportowego

Logo PZBS

Szukaj PID lub nazwisko zawodnika:

 
 
Cezar Zawodnicy Drużyny Kalendarz i wyniki Rankingi Brydżysta Roku  
Lista zawodników Awansy WGM, WLM, WIM Zawodnicy zagraniczni Sędziowie Szkoleniowcy Odznaczeni Członkowie honorowi  
 
  
 
Mistrz Krajowy MK4
Bogdan Malinowski
Mistrz Krajowy
Współczynnik WK = 4

Małopolski WZBS (MP)

Punkty klasyfikacyjne PKL:24
Punkty arcymistrzowskie aPKL:59
PID: 14955 (MP)


Zawodnik zmarł w roku 2021.
Miejsca w rankingach PZBS
MPM:  
PM:  
aPKL: 3842
PKL: 4487

aPKL okręg MP: 324
PKL okręg MP: 383
Historia punktów PKL
2002*PKL: 963WK: 2.5
2010PKL: +110 WK: 2.5
2011PKL: +368 WK: 2.5
2012PKL: +274 WK: 4.0
2013PKL: 23 WK: 4.0
2014PKL: 2 WK: 4.0
2015PKL: 7 WK: 4.0
* punkty i WK zdobyte do roku 2002 włącznie
Informacje dodatkowe
Wstąpił do PZBS w roku 1975
Informacje o przetwarzaniu danych osobowych znajdują się w niniejszym dokumencie
Jeżeli dane są niewłaściwe lub niepełne, skorzystaj z formularza, a Twoje uwagi trafią do właściwego administratora bazy danych
Jeżeli brakuje zdjęcia lub jest niewłaściwe przygotuj zdjęcie w formacie JPG, w rozdzielczości 130x160px lub większej,
i prześlij je do administratora bazy danych w okręgu Małopolskim
Sprawdź, kto jest administratorem w okręgu Małopolskim

Od 1 stycznia 2011 roku ten profil oglądano już 5109 razy.

 
 

Informacje o przetwarzaniu danych osobowych znajdują się w niniejszym dokumencie.
Problemy w działaniu Systemu MSC Cezar 2.0 prosimy zgłaszać za pomocą formularza uwag.
System do swojego działania wykorzystuje pliki cookies. Więcej informacji tutaj.

Uwaga: Twoja przeglądarka nie obsługuje języka Javascript − jeżeli chcesz w pełni korzystać z systemu MSC Cezar, włącz obsługę Javascript lub skorzystaj z innej przeglądarki.
 
  Strona wygenerowana automatycznie w dniu 2024-10-12 g.23:22:20 (0.5924/34) przez system MSC Cezar v.2.0.44 (VXML Technology). Optymalizowano dla: MS Internet Explorer (pc). open_in_phone  

© 2003-2024 MSC.COM.PL for PZBS. All Rights Reserved Worldwide.