Logo MSC Cezar

Klasyfikacja zawodników Polskiego Związku Brydża Sportowego

Logo PZBS

Szukaj PID lub nazwisko zawodnika:

 
 
Cezar Zawodnicy Drużyny Kalendarz i wyniki Rankingi Brydżysta Roku  
Lista zawodników Awansy WGM, WLM, WIM Zawodnicy zagraniczni Sędziowie Szkoleniowcy Odznaczeni Członkowie honorowi  
 
  
 
Mistrz Międzynarodowy MM7
Stefan Michalski
Mistrz Międzynarodowy
Współczynnik WK = 7

Małopolski WZBS (MP)

Punkty klasyfikacyjne PKL:5 710
Punkty arcymistrzowskie aPKL:3 253
Krajowe punkty mistrzowskie PM:1
PID: 16359 (MP)






Zawodnik zmarł w roku 1996.
Miejsca w rankingach PZBS
MPM: 165
PM: 527
aPKL:  
PKL: 1262

aPKL okręg MP:  
PKL okręg MP: 125
Historia punktów PKL
2002*PKL: 1596WK: 7.0
* punkty i WK zdobyte do roku 2002 włącznie
Informacje dodatkowe
Członek Honorowy (1995)
Złota Odznaka PZBS (1981)
Sędzia Państwowy
Trener II. Klasy
Wstąpił do PZBS w roku 1957
Informacje o przetwarzaniu danych osobowych znajdują się w niniejszym dokumencie
Jeżeli dane są niewłaściwe lub niepełne, skorzystaj z formularza, a Twoje uwagi trafią do właściwego administratora bazy danych
Jeżeli brakuje zdjęcia lub jest niewłaściwe przygotuj zdjęcie w formacie JPG, w rozdzielczości 130x160px lub większej,
i prześlij je do administratora bazy danych w okręgu Małopolskim
Sprawdź, kto jest administratorem w okręgu Małopolskim

Od 1 stycznia 2011 roku ten profil oglądano już 1541 razy.

 
 

Informacje o przetwarzaniu danych osobowych znajdują się w niniejszym dokumencie.
Problemy w działaniu Systemu MSC Cezar 2.0 prosimy zgłaszać za pomocą formularza uwag.
System do swojego działania wykorzystuje pliki cookies. Więcej informacji tutaj.

Uwaga: Twoja przeglądarka nie obsługuje języka Javascript − jeżeli chcesz w pełni korzystać z systemu MSC Cezar, włącz obsługę Javascript lub skorzystaj z innej przeglądarki.
 
  Strona wygenerowana automatycznie w dniu 2019-09-17 g.09:34:46 (0.3403/33) przez system MSC Cezar v.2.0.32 (VXML Technology). Optymalizowano dla: MS Internet Explorer (pc). 

© 2003-2019 MSC.COM.PL for PZBS. All Rights Reserved Worldwide.