Logo MSC Cezar

Klasyfikacja zawodników Polskiego Związku Brydża Sportowego

Logo PZBS

Szukaj PID lub nazwisko zawodnika:

 
 
Cezar Zawodnicy Drużyny Kalendarz i wyniki Rankingi Brydżysta Roku  
Lista zawodników Awansy WGM, WLM, WIM Zawodnicy zagraniczni Sędziowie Szkoleniowcy Odznaczeni Członkowie honorowi  
 
  
 
Mistrz Okręgowy MO
Józef Szulc
Mistrz Okręgowy
Współczynnik WK = 2

Kujawsko-Pomorski WZBS (KP)

Punkty klasyfikacyjne PKL:517
Punkty arcymistrzowskie aPKL:5
PID: 16847 (KP)


Zawodnik zmarł w roku 2019.
Miejsca w rankingach PZBS
MPM:  
PM:  
aPKL: 5753
PKL: 8251

aPKL okręg KP: 354
PKL okręg KP: 471
Historia punktów PKL
2014PKL: +87 WK: 0.5
2015PKL: +306 WK: 1.5
2016PKL: +228 WK: 1.5
2017PKL: +374 WK: 2.0
2018PKL: +339 WK: 2.0
2019PKL: +33 WK: 2.0
 
Informacje dodatkowe
Klasy sportowe
Wstąpił do PZBS w roku 2014
Informacje o przetwarzaniu danych osobowych znajdują się w niniejszym dokumencie
Jeżeli dane są niewłaściwe lub niepełne, skorzystaj z formularza, a Twoje uwagi trafią do właściwego administratora bazy danych
Jeżeli brakuje zdjęcia lub jest niewłaściwe przygotuj zdjęcie w formacie JPG, w rozdzielczości 130x160px lub większej,
i prześlij je do administratora bazy danych w okręgu Kujawsko-Pomorskim
Sprawdź, kto jest administratorem w okręgu Kujawsko-Pomorskim

Od 1 stycznia 2011 roku ten profil oglądano już 4816 razy.

 
 

Informacje o przetwarzaniu danych osobowych znajdują się w niniejszym dokumencie.
Problemy w działaniu Systemu MSC Cezar 2.0 prosimy zgłaszać za pomocą formularza uwag.
System do swojego działania wykorzystuje pliki cookies. Więcej informacji tutaj.

Uwaga: Twoja przeglądarka nie obsługuje języka Javascript − jeżeli chcesz w pełni korzystać z systemu MSC Cezar, włącz obsługę Javascript lub skorzystaj z innej przeglądarki.
 
  Strona wygenerowana automatycznie w dniu 2024-11-24 g.15:16:44 (0.6541/31) przez system MSC Cezar v.2.0.44 (VXML Technology). Optymalizowano dla: MS Internet Explorer (pc). open_in_phone  

© 2003-2024 MSC.COM.PL for PZBS. All Rights Reserved Worldwide.