Logo MSC Cezar

Klasyfikacja zawodników Polskiego Związku Brydża Sportowego

Logo PZBS

Szukaj PID lub nazwisko zawodnika:

 
 
Cezar Zawodnicy Drużyny Kalendarz i wyniki Rankingi Brydżysta Roku  
Lista zawodników Awansy WGM, WLM, WIM Zawodnicy zagraniczni Sędziowie Szkoleniowcy Odznaczeni Członkowie honorowi  
 
  
 
Debiutant D
Mariola Krysiak
Debiutant
Współczynnik WK = 0


Klub Singleton Warszawa

Mazowiecki WZBS (MA)

Punkty klasyfikacyjne PKL:1
PID: 23812 (MA)

Punkty zdobyte w roku  2024 Łącznie: 1 PKL
Lp.DataImpreza / turniejPKL
1.2024-06-24
rozgrywki ogólnopolskieKMP na IMP - termin czerwcowy
KMP-IMP - czerwiec
1
Miejsca w rankingach PZBS
MPM:  
PM:  
aPKL:  
PKL: 17962

aPKL okręg MA:  
PKL okręg MA: 3226

aPKL 2024:  
PKL 2024: 5277
Historia punktów PKL
2024PKL: +1 WK: 0.0
 
Informacje dodatkowe
Składka 2024 opłacona (2024-01-01)
Wstąpiła do PZBS w roku 2024
Informacje o przetwarzaniu danych osobowych znajdują się w niniejszym dokumencie
Jeżeli dane są niewłaściwe lub niepełne, skorzystaj z formularza, a Twoje uwagi trafią do właściwego administratora bazy danych
Jeżeli brakuje zdjęcia lub jest niewłaściwe przygotuj zdjęcie w formacie JPG, w rozdzielczości 130x160px lub większej,
i prześlij je do administratora bazy danych w okręgu Mazowieckim
Sprawdź, kto jest administratorem w okręgu Mazowieckim

Od 1 stycznia 2011 roku ten profil oglądano już 54 razy.

 
 

Informacje o przetwarzaniu danych osobowych znajdują się w niniejszym dokumencie.
Problemy w działaniu Systemu MSC Cezar 2.0 prosimy zgłaszać za pomocą formularza uwag.
System do swojego działania wykorzystuje pliki cookies. Więcej informacji tutaj.

Uwaga: Twoja przeglądarka nie obsługuje języka Javascript − jeżeli chcesz w pełni korzystać z systemu MSC Cezar, włącz obsługę Javascript lub skorzystaj z innej przeglądarki.
 
  Strona wygenerowana automatycznie w dniu 2024-07-19 g.12:00:16 (0.5865/37) przez system MSC Cezar v.2.0.44 (VXML Technology). Optymalizowano dla: MS Internet Explorer (pc). open_in_phone  

© 2003-2024 MSC.COM.PL for PZBS. All Rights Reserved Worldwide.