Logo MSC Cezar

Klasyfikacja zawodników Polskiego Związku Brydża Sportowego

Logo PZBS

Szukaj PID lub nazwisko zawodnika:

 
 
Cezar Zawodnicy Drużyny Kalendarz i wyniki Rankingi Brydżysta Roku  
Lista zawodników Awansy WGM, WLM, WIM Zawodnicy zagraniczni Sędziowie Szkoleniowcy Odznaczeni Członkowie honorowi  
 
  
 
Mistrz Międzynarodowy MM7
  Józef Barczyk
Mistrz Międzynarodowy
Współczynnik WK = 7
Małopolski WZBS (MP)
PID: 02590 (MP)

klasy sportowe
normy klas sportowych
profil zawodnika

Lista klas sportowych
przyznanych w karierze zawodnika

lp. data uzyskania klasa sportowa podstawa nadania termin ważności
5.2017-07-07Klasa trzecia
60. Kongres "Sława"
Kongresowy 9
C3648
2018-12-31
4.2015-12-31Klasa druga Przeliczenie punktów klasyfikacyjnych (PKL) zdobytych w roku 2015
(norma dla tytułu Mistrz Krajowy wynosiła 800 PKL, zawodnik zdobył 914 PKL)
2016-12-31
3.2014-12-31Klasa pierwsza Przeliczenie punktów klasyfikacyjnych (PKL) zdobytych w roku 2014
(norma dla tytułu Mistrz Krajowy wynosiła 1000 PKL, zawodnik zdobył 1115 PKL)
2015-12-31
2.2013-12-31Klasa druga Przeliczenie punktów klasyfikacyjnych (PKL) zdobytych w roku 2013
(norma dla tytułu Mistrz Krajowy wynosiła 800 PKL, zawodnik zdobył 947 PKL)
2014-12-31
1.2012-12-31Klasa druga Przeliczenie punktów klasyfikacyjnych (PKL) zdobytych w roku 2012
(norma dla tytułu Mistrz Krajowy wynosiła 800 PKL, zawodnik zdobył 825 PKL)
2013-12-31
 
 

Informacje o przetwarzaniu danych osobowych znajdują się w niniejszym dokumencie.
Problemy w działaniu Systemu MSC Cezar 2.0 prosimy zgłaszać za pomocą formularza uwag.
System do swojego działania wykorzystuje pliki cookies. Więcej informacji tutaj.

Uwaga: Twoja przeglądarka nie obsługuje języka Javascript − jeżeli chcesz w pełni korzystać z systemu MSC Cezar, włącz obsługę Javascript lub skorzystaj z innej przeglądarki.
 
  Strona wygenerowana automatycznie w dniu 2024-12-03 g.20:25:07 (1.7678/6) przez system MSC Cezar v.2.0.44 (VXML Technology). Optymalizowano dla: MS Internet Explorer (pc). 

© 2003-2024 MSC.COM.PL for PZBS. All Rights Reserved Worldwide.